Partizan traži klub za Đurđića

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan traži klub za Đurđića

"Trener Nikolić je verovao u njega, davao mu šansu, ali... Tražimo mu klub pa ako ga nađemo, realizovaćemo transfer", izjavio je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

Dugo su čekali navijači Partizana da Nikola Đurđić dođe u njihov klub.

Konačno, prošlog leta, posle rešavanja pravnih pitanja sa Augzburgom, 30-godišnji napadač predstavljen je medijima kao novi član crno-belih. Očekivalo se da će Đurđić biti veliko pojačanje za " >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << parni valjak".

Ali...

Od ubojitog napadača nismo videli mnogo, pa su u Partizanu morali da priznaju da su očekivanja bila daleko veća od onogo što je Nikola pružio na terenu. Sportski direktor Ivica Iliev nagovestio je za novosadski "Dnevnik" da će uskoro doći do raskida saradnje sa Đurđićem.

"Žao mi je što je situacija sa Nikolom takva, imao je predispozicije za dobru polusezonu. Ne zaboravite da je on dao skoro stotinu golova pre dolaska kod nas, bio je jedan od najboljih igrača u Švedskoj, pravi je atleta. Period prilagođavanja nije dobro prošao, možda je došao u nezgodnom trenutku, kada je ekipa bila u krizi i to ga je eventualno sputalo. Trener Nikolić je verovao u njega, davao mu šansu, ali... Tražimo mu klub pa ako ga nađemo, realizovaćemo transfer", rekao je Iliev.

Đurđić je na 13 utakmica za Partizan postigao tek jedan gol.

"Bili smo ubeđeni da smo napravili dobar posao i pored toga, ali realnost nas je demantovala. Ne želim da se Nikola uvredi, ja ga i dalje cenim kao igrača, ali mi nemamo taj luksuz da preplaćujemo igrače. On ima visoka primanja i mi zbog toga moramo da reagujemo", otkriva Iliev.

Sportski direktor crno-belih je dodao da je Partizan dobro popunjen na najisturenijoj poziciji u timu i da je nedavno ugovor potpisan sa Leandreom Tavambom. Iliev, ipak, ne isključuje mogućnost i da Đurđić ostane.

"Hajde da sačekamo da vidimo šta će biti. Možda predstojeće pripreme donesu nešto novo i za njega i za nas, pa da se sve promeni", podvukao je čelnik crno-belih.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENO: Sprema se novi odlazak iz Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016

Navijači se svakog dana nadaju novim dolascima, kojih će i biti, ali će neminovno biti i odlazaka.. . Jedan od igrača koji su letos stigli u Partizan na velika vrata i od koga su navijači očekivali itekako mnogo je Nikola Đurđić, već iskusni špic koji je u Humsku došao sa epitetom velikog...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizan - Pomirenje ljutih protivnika?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2016

Jučerašnja dodela ''Zlatne lopte'' FSS donela je i nekoliko zanimljivih detalja. U glavnim ulogama bivši i sadašnji čelnici crno-belih...Podsetimo, ''Zlatne lopte'' juče su dodeljene Dušanu Tadiću i Draganu Stojkoviću Piksiju, koji su u konkurenciji igrača, odnosno trenera obeležili 2016....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.