Partizan sve jači - Stiže i štoper!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sve jači - Stiže i štoper!

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev potvrdio je da su crno-beli završili posao oko angažovanja napadača Nikole Đurđića, a uskoro bi trebalo da bude ozvaničen još jedan transfer.

Fudbalski klub Partizan uspešno je završio pregovore sa nemačkim Augsburgom od kojeg će ovog leta otkupiti ugovor napadača Nikole Đurđića, pa samo ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da povremeni reprezentativac bude promovisan u Humskoj.

Sportski direktor Ivica Iliev u više navrata je govorio da će angažovanjem napadača i štopera crno-beli završiti 90% posla u letnjem prelaznom roku i čini se da se Partizan nalazi pred ostvarenjem cilja.

Nakon Nikole Đurđića Partizan će pojačati i štoper Dušan Cvetinović (27) koji je poslednjih sedam godina proveo u "pečalbarenju".

"Večernje Novosti" pišu da je Partizan prevazišao poslednje prepreke i došao na korak od potisivanja ugovora sa štoperom koji će u narednoj sezoni igrati u tandemu sa Sedrikom Goguom.

Podsećamo da je Partizan već promovisao šestoricu novih igrača, a Nikola Đurđić i Dušan Cvetinović bi trebalo da zaduže crno-beli dres u danima koji slede i postanu sedmo i osmo pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak u Srbiju, dolazak u Partizan!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2016

Iskusni štoper pred vratima Humske...Foto: YouTube/screenshot..Posle sedam godina u inostranstvu, Dušan Cvetinović (27) mogao bi da se vrati u srpski fudbal. I to u Partizan...Nekadašnji štoper šabačke Mačve i Dinama iz Vranja nalazi se pred vratima Humske, pišu Večernje novosti i podsećaju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.