Partizan sutra dočekuje Vojvodinu, debi Alberta Nađa na klupi crno-belih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 12:54

Partizan sutra dočekuje Vojvodinu, debi Alberta Nađa na klupi crno-belih

Posle duela sa Crvenom zvezdom na "Karađorđu", pred ekipom Vojvodine je još jedan zanimlj meč. "Lale" u četvrtak u 16.55 gostuju u Humskoj kod ekipe Partizana.
"Očekuje nas teška utakmica protiv velikog tima, iako trenutno nema pozitivne rezultate. Ipak, Partizan je pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeli su neke promene, ali mi moramo da gledamo nas i da se pripremimo što bolje. U tim velikim klubovima te promene uz negativne rezultate često mogu da ih učine i najopasnijim. Smatramo da je naša svaka naredna utakmica kao finale. Što se tiče igrača, Đorđević još uvek ima problem, ali videćemo još danas i sutra da li ćemo moći da računamo na njega", rekao je Bandović.
...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nađ odradio prvi trening sa ekipom: Donosi li novi trener povratak "zaboravljenih" u Partizanu? /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 01.Maj.2024

Nakon poraza od TSC-a u Humskoj su se odlučili za smenu trenera Igora Duljaja, na čije mesto je postavljen njegov doskorašnji pomoćnik Albert Nađ. Fudbaleri Partizana su u sredu odradili prvi trening pod komandom novog šefa, koji je ekipu predvodio i u 173. "večitom derbiju".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.