Partizan stao u Jagodini

Izvor: 24sata, 27.Okt.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan stao u Jagodini

Fudbaleri Jagodine prekinuli su seriju Partizana od osam uzastopnih pobeda pošto su slavili na Gradskom stadionu minimalnim rezultatom - 1:0 (0:0). Crno-beli su tako ostali drugi na tabeli sa bodom manje od Vojvodine, ali i mečom manje, dok su se “ćurani” ovom pobedom popeli na 10. mesto sa jedanaest bodova.

AUTSAJDER - Jedini gol na meču postigao je bivši napadač Partizana Vladimir Jovančić u 55. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << On je lepo ispratio akciju svojih saigrača, ostao usamljen u petercu i lako smestio povratni pas Đurića u mrežu.

Poslednji meč desetog kola Jelen Superlige bio je vicešampionu Srbije sedmo gostovanje u Jagodini, a crno-beli su prvi put poraženi. Takođe, gol Jovančića bio je prvi koji je Partizan primio na gostovanjima Jagodincima.

Crno-beli su najbliži izjednačenju bili dvadesetak minuta pre kraja meča, kada je Petar Grbić iskoristio poigravanje Đuričića i Mihajlovića, ali je od prazne mreže pogodio samo njen spoljni deo. U samom finišu iz daljine je pokušao Drinčić, ali je njegov šut zaustavila stativa.

- Mislim da je utakmica bila takva da smo mi napadali 95 minuta, imali stativu i nekoliko stopostotnih šansi, pokazaće statistika - mislim da smo dozvolili jedan jedini šut u okvir gola. Bar tako mislim sada. U drugom poluvremenu se nije ni igrao fudbal... ležali smo po terenu i - to je to - rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

On je ponovio da smatra da je njegov tim zaslužio pobedu i rekao da nije nezadovoljan igrom, ali je, ipak, kritikovao vezni red.

- Nisam ja nezadovoljan igrom, već samo izdanjem nekih pojedinaca. Propuštamo da pravimo faulove na centru i onda primimo gol, možete da pretpostavite na koga sam ljut, jer je mnogo lopti ulazilo u šesnaesterac - rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Vodeće ekipe uspešne, Resničani preskočili Slogu

Izvor: KGsport.info, 27.Okt.2014

U 11. kolu Prve lige Kragujevca više uspeha imale su gostujuće ekipe. Na osam susreta viđeno je čak pet pobeda gostujućih ekipa, a zanimljivo je da nijedan meč nije završen nerešenim ishodom.. Najubedljiviju pobedu ostvarili su fudbaleri Jadrana, koji su sa 4:0 slavili na gostovanju u Korićanima....

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.