Partizan spreman za najvažniju utakmicu u Evroligi

Izvor: Studio B, 17.Jan.2011, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan spreman za najvažniju utakmicu u Evroligi

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović rekao je da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu protiv Barselone u kojoj bi crno-beli pobedom osigurali plasman u drugu fazu Evrolige.

"Ovo je vrlo, vrlo važna utakmica. Ne smemo nikako da izgubimo, tako se i 'oštrimo'. OČekujem bolju završnicu nego u prvom meču sa Barselono, pre svega da budemo strpljiviji. U Beogradu smo imali ritam i šanse, ali ne i sreću u završnici, pa smo ostali bez bodova", rekao je Milanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Partizan je krajem prošle godine na svom bazenu na Banjici odigrao nerešeno protiv španskog tima, iako je u jednom trenutku vodio sa 6:3. Nakon toga crno-beli su "vezali" dve pobede protiv Olimpijakosa i sada zauzimaju drugo mesto na tabeli C grupe Evrolige.

Partizan ima tri boda više od trećeplasirane Barselone, a prva je zagrebačka Mladost sa 12 bodova. U utakmici sa Olimpijakosom u Beogradu za Partizan je debitovao 16-godišnji Dušan Mandić. "Dule je dokazao da mu je mesto u prvom timu, uneo je živost u ekipu. Podsetio me je na utakmicu kada je Andrija Prlainović debitovao za prvi tim. Oduševaljava me Mandićeva zrelost, on je biser srpskog vaterpola", kazao je Milanović.

Mandić je rekao da nema tremu od nastupa za prvi tim u elitnom evropskom takmičenju. "Kao najmlađi u timu, trudim se da iskoristim svaki minut koji dobijem. Treme je bilo samo na početku, sada je i to nestalo. Imam samo neku pozitivnu nervozu", naveo je on.

Reprezentativac Srbije Andrija Prlainović istakao je da crno-beli neće kalkulisati u Barseloni. "Pobeda je imperativ. Ne razmišljamo o porazu koji bi nas udaljio od plasmana među osam što nam je prioritetni cilj. Sada će nam biti teže jer smo gosti, ako se koncentrišemo biće sve u redu", zaključio je Prlainović.

Utakmica petog kola Evrolige Barselona-Partizan igra se u sredu od 21 sat u Španiji.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan spreman za najvažniju utakmicu u Evroligi

Izvor: TV Avala, 17.Jan.2011

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu protiv Barselone u kojoj bi crno-beli pobedom osigurali plasman u drugu fazu Evrolige.

Nastavak na TV Avala...

Partizan spreman za Barsu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2011

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović izjavio je da veruje u trijumf "crno-belih" protiv Barselone u petom kolu grupe C Evrolige..."Crno-beli" bi eventualnom pobedom nad katalonskim klubom stigli do četvrtfinala Evrolige. Partizan i Barselona su u Beogradu 1. decembra prošle godine igrali bez...

Nastavak na Vesti-online.com...

Crno-beli vaterpolisti moraju da pobede Barselonu

Izvor: Glas javnosti, 18.Jan.2011, 07:12

BEOGRAD - Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović kaže da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu protiv Barselone u kojoj bi crno-beli pobedom osigurali plasman u drugu fazu Evrolige...- Ovo je vrlo, vrlo važna utakmica. Ne smemo nikako da izgubimo, tako se i 'oštrimo'. Očekujem..bolju završnicu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.