Partizan smanjuje kapacitet stadiona

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 08:43

Partizan smanjuje kapacitet stadiona

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će smanjiti kapacitet stadiona za utakmicu protiv Čukaričkog zbog koronavirusa i pozvao navijače da održavaju distancu.

Kako se navodi na klupskom sajtu, to je odlučeno "povodom naredbi ministarstva zdravlja o proglašenju bolesti kovid-19".

Partizan će smanjiti kapacitet svog stadiona za sledeće sektore:Zapad –2753, Istok – 2689, Jug - 1954, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loža Zapad - 191, loža Istok - 197.

Partizan je zamolio navijače dana vreme obezbede ulaznice i da poštuju mere distanciranja od najmanje jednog metra.

Utakmica 29. kola između Partizana i Čukaričkog igra se u nedelju od 19 časova u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan smanjuje kapacitet zbog virusa

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020

Partizan smanjuje kapacitet stadiona za utakmicu sa Čukaričkim...Fudbalski klub Partizan saopštio je da će smanjiti kapacitet stadiona za utakmicu protiv Čukaričkog zbog pandemije koronavirusa i pozvao navijače da održavaju distancu od najmanje jednog metra...Kako se navodi na klupskom sajtu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.