Partizan slavio u Bakuu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan slavio u Bakuu

Azerneft – Partizan 0:3 (25:27, 16:25, 21:25)
Olimpijski centar „Sardači“ u Bakuu. Gledalaca: 200. Sudije: Zdenko Fatrdla (Slovačka) i Serdar Nisančioglu (Turska). Trajanje meča: 70 minuta.
AZERNEFT: Alahverdijev, Bajramov, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Hasanli, Jalalov, Lobutov, Motorin, Obodnjikov, Petrov, Samadov, Sulejmanov, Tagijev, Vure.
PARTIZAN: Bulatović, Atanasijević, Mijailović, S. Žarković, Pešut, Turanjanin, Ilić (libero), Popović, Samardžić. Trener: M. Žarković.
Parizan je pobedom u prvom meču prvog kola Čelendž Kupa protiv Azernefta otvorio novu sezonu. Crno-beli su u Bakuu stekli ogromnu prednost pred revanš meč koji je na programu već danas (10,30 časova) na istom terenu. Ekipi Milana Žarkovića je za plasman u drugo kolo na megdan ruskom Fakelu iz Novog Urengoja dovoljan još samo jedan set.
Iako su u daleki Azerbejdžan otputovali sa samo devet igrača, bez trojice startera iz prošle sezone, Kisića, Steljića i Minića, crno-beli su odigrali vrlo dobro protiv domaćeg Azernefta i ukoliko ponove takvu partiju gotovo sigurno će se pridružiti u drugom kolu Crvenoj zvezdi, koja je bila slobodna u ovoj rundi.
Najuzbudljivije je bilo u prvom setu, kad su gosti u završnici imali i tri poena viška, ali je Partizan uspeo da preokrene i da dobije taj period igre na razliku – 27:25. U naredna dva seta Beograđani su bili daleko bolji rival, pa je Partizan zabeležio pobedu u nekom od evrokupova posle čitavih šest godina. Tada su crno-beli u Ponta Delgadi savladali holandski Cvole (3:2).
A. Petrović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan maksimalno u Bakuu

Izvor: B92, 16.Okt.2010

Odbojkaši Partizana zabeležili su maksimalnu pobedu u prvoj utakmici 1. kola GM Kapital Kupa izazivača. ..Partizan je u Bakuu, u Azerbejdžanu, savladao domaći Azernjeft sa 3:0, po setovima 27:25, 25:16 i 25:21...Druga utakmica odigraće se u nedelju od 13,30 časova po lokalnom, odnosno 10,30 časova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.