Partizan skočio na 7. mesto: Još 11 prepreka do plej-ofa Evrolige

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Feb.2023, 02:30

Partizan skočio na 7. mesto: Još 11 prepreka do plej-ofa Evrolige

Crno-beli su trenutno u Top osam, ali mora još puno toga da se desi da bi zadržali takav plasman.
Posle večerašnje, treće u nizu, pobede nad Žalgirisom u Kaunasu (74: 88), košarkaši Partizani pomerili su se sa 11. na sedmo mesto na tabeli Evrolige.
I imaju isti skor trijumfa i poraza – 12/11 kao Makabi (9. na tabeli), Valensija (10) i Žalgiris (11), s tim što jednak broj trijumfa ima i Baskonija (6).
A, tek im sledi serija teških utakmica sa rivalima različitog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nivoa kvaliteta i ambicija. U periodu od 9. februara originate 14. aprila, kada se završava prva faza.
Od toga će šest odigrati pred svojim navijačima, u „Štark areni“, a ostalih pet na terenima u Nemačkoj, Italiji (dva puta), Turskoj i Francuskoj.
RASPORED MEČEVA
9. FEBRUAR Bajern – Partizan


23. FEBRUAR Partizan – Fenerbahče


2. MART Partizan – Alba


7. MART Virtus – Partizan


9. MART Olimpija – Partizan


16. MART Efes – Partizan


24. MART Partizan – Olimpijakos


28. MART Partizan – Barselona


31. MART Partizan – Real


7. APRIL Monako – Partizan


14. APRIL Partizan – Panatinaikos

Opširnije
Izvor: Danas.rs



Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.