Partizan siguran protiv Zmajeva, dva gola Zakarića

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan siguran protiv "Zmajeva", dva gola Zakarića

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Voždovca u meču 11. kola Superlige Srbije rezultatom 3:0.

Tako se tim Zorana Mirkovića vratio na pobednički kolosek posle dva vezana remija.

Crno-beli su poveli golom Nemanje Miletića u 19. minutu. Lopta je posle kornera stigla do desnog beka Partizana, koji se dobro snašao i zatresao mrežu golmana Ilića.

I u nastavku je Partizan bio apsolutno bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rival i potpuno je kontrolisao igru. "Zmajevi" su pokušavali da dođu do prilike za izjednačenjem, ali je tima sa Voždovca nedostajalo kreativnosti u završnici napada.

Utakmica je u 31. minutu na kratko bila prekinuta zbog dima koji je prouzrokovala bakljada na južnoj tirbini stadiona u Humskoj.

Na 2:0 povisio je Zakarić u 41. minutu. Nikolić je poslao dobru loptu ka Zakariću, koji je sa 25 metara savladao golmana Ilića.

U završnici prvog dela igre viđena je velika šansa za povećanje vođstva. Rikardo je petom ostavio loptu Đerleku, koji je šutirao pored leve stative.

U listu strelaca ponovo se u pisao Goran Zakarić, svojim drugim golom u 71. minutu. POgotku je prethodio loš potez golmana Ilića, koji je posle dodavanja saigrača uhvatio loptu rukama, a sudija dosudio indirektan udarac. Zakarić je preciznim udarce poslao loptu u gol i tako praktično rešio pitanje pobednika.

Konačnih 4:0 postavio je Ivanović u četvrtom minutu sudijske nadoknade, i to samo desetak minuta nakon što je ušao u igru.

Partizan je drugi na tabeli sa 24 boda i utakmicom više od Zvezde.

Voždovac je na 11. poziciji sa 11 bodova.

Crno-beli u narednom kolu gustuju Spartaku u Subotici, dok će Voždovac ugostiti lučansku Mladost.

Pogledajte rezultate i tabelu srpskog fudbalskog šampionata.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.