Partizan siguran protiv Voždovca

Izvor: Beta, 15.Maj.2021, 18:21

Partizan siguran protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Voždovca sa 3:0, u utakmici pretposlednjeg, 37. kola Super lige Srbije.Crno-beli su poveli u 21. minutu autoglom Aleksandra Bogdanovića i taj rezultat je bio na snazi do 73. minuta kada je Nemanja Jović duplirao prednost domaće ekipe.Konačan rezultat postavio je Bibras Natho golom glavom u 79. minutu.Partizan je stigao do 95. boda u sezoni i drugi je na tabeli domaćeg šampionata. Na drugoj strani, Voždovac je trenutno 12. tim lige sa 47 bodova i u poslednjem kolu će pokušati da obezbedi opstanak u Super ligi.Fudbaleri Voždovca će u poslednjem kolu dočekati Javor u direktnoj borbi za opstanak, dok će Partizan gostovati Mladosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan siguran protiv Voždovca

Izvor: Danas, 15.Maj.2021

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Voždovca sa 3:0, u utakmici pretposlednjeg, 37. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.