Partizan serijom 16:0 prelomio meč protiv Cedevita Olimpije

Izvor: Beta, 25.Okt.2020, 22:38

Partizan serijom 16:0 prelomio meč protiv Cedevita Olimpije

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Cedevita Olimpije sa 86:77 (16:19, 22:21, 26:24, 22:13), u derbi meču četvrtog kola ABA lige. Partizan je upisao drugu pobedu u regionalnom šampionatu, dok Cedevita Olimpija doživela prvi poraz.Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kodi Miler-Mekintajer sa 17 poena, Rašon Tomas je dodao 13, Nemanja Gordić 11, Nemanja Dangubić 10, a Markus Pejdž devet poena.U ekipi Cedevita Olimpije najbolji je bio Jaka Blažič sa 24 poena, a najbolje ga je pratio Edo Murić sa 13.Meč je počeo poenima Blažiča, nakon čega je Partizan odgovorio serijom 6:0, ali je potom usledila serija izgubljenih lopti crno-belih što je Cedevita Olimpija iskoristila i povela sa 8:13. Cedevita Olimpija je imala i plus šest, ali se nakon trojke Veličkovića na prvi odmor otišlo rezultatom 16:19.Trojkom Veličkovića počela je druga četvrtina (19:19), nakon čega su crno-beli držali minimalnu prednost sve do finiša te deonice kada je Blažič pogodio za 38:40.Neizvesno je bilo i u drugom poluvremenu, ekipe su igrale u serijama i nijedna nije uspevala da se odlepi i prelomi meč sve do sredine poslednje deonice.Cedevita Olimpija je pet minuta pre kraja meča imala prednost 68:72, nakon čega je usledila serija Partizana 16:0 koja je počela sa ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bolji od Cedevite Olimpije

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020

Košarkaši Partizana zabilježili su drugu pobjedu u ABA ligi, pošto su večeras u Beogradu u utakmici 4. kola savladali Cedevitu Olimpiju sa 86:77.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.