Partizan se zahvalio Druloviću

Izvor: TV Arena Sport, 22.Dec.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se zahvalio Druloviću

Fudbalski klub Partizan se zahvalio dojučerašnjem treneru, Ljubinku Druloviću, koji je u teškim trenucima preuzeo odgovornost.

Od ponedeljka je definitivno da je Partizan u 2015. godini promenio i četvrtog trenera. Za novog šefa stručnog štaba crno-belih imenovan je nekadašnji igrač, kapiten i direktor kluba Ivan Tomić.

FK Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << se putem zvaničnog sajta zahvalio Druloviću što je u vrlo teškom trenutku po crno-bele pristao da sedne na "vruću" klupu i prekine rezultatsku krizu, koja je minule jeseni zahvatila redove aktuelnog šampiona Srbije. Drulović je sa Partizanom imao ugovor do kraja sezone i on je sporazumno raskinut.

Dalje se navodi da se Drulović od kluba oprostio sa željama za novim titulama i uspesima u nacionalnom prvenstvu i Evropi u godinama koje dolaze.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja. 
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta.

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.