Partizan se porazom oprostio od LŠ

Izvor: Politika, 23.Feb.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se porazom oprostio od LŠ

LEON –Rukometaši Partizana izgubili su večeras u gostima od španskog Ademar Leona sa 28:23 (14:10) u utakmici poslednjeg, 10. kola A grupe Lige šampiona.

Crno-belima je to bio deveti poraz u elitnom takmičenju, uz jednu pobedu. Španska ekipa stigla je do trećeg trijumfa.

Partizan je pružio relativno jak otpor Ademaru u prvom poluvremenu, a u nastavku meča španski tim je rutinski sačuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vođstvo.

Karlos Ruesga je sa 10 golova bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a sedam pogodaka zabeležio je Faruk Vrazalić.

U redovima šampiona Srbije po četiri gola postigli su Mijailo Marsenić i Savo Mešter.

objavljeno: 23.02.2013
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Partizan se porazom oprostio od LŠ

Izvor: Studio B, 23.Feb.2013

Rukometaši Partizana izgubili su večeras u gostima od španskog Ademar Leona sa 28:23 (14:10) u utakmici poslednjeg, 10. kola A grupe Lige šampiona. ..Crno-belima je to bio deveti poraz u elitnom takmičenju, uz jednu pobedu. Španska ekipa stigla je do trećeg trijumfa...Partizan je pružio relativno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.