Partizan se obrukao, Tun u Ligi Evrope!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se obrukao, Tun u Ligi Evrope!

Osmoplasirani tim prvenstva Švajcarske pobedio šampiona Srbije sa 3:0, a mogao i ubedljivije...

 

Tužan oproštaj od crno-belog dresa: Aleksandar Mitrović

 

 

Crni dan za srpski fudbal! Posle fudbalera Vojvodine, koji je eliminisao prvak Moldavije, istu sudbinu doživeo je šampion Srbije, Partizan, posle teškog poraza u Tunu - 0:3!

 

Tun – >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan 3:0

Strelci: Marko Šneuvli u 15. i 48, Zufi u 75. minutu.

Stadion: Arena Tun. Gledalaca: 8.000. Sudija: Danijele Orsato (Italija). Crveni karton: Aksentijević (Partizan) u 90.+1 minutu.

  TUN: Favr, Lithi, Zigfred, Solmoni, Širinci, Saonogo, Hediger, K. Šneuvli (od 76. Martinez), Zufi, Vitver 7 (od 90.+3 Nelson Fereira), M. Šneuvli (od 82. Sadik).

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Obradović, Stanković, Volkov, Marković, S. Ilić (od 64. A. Živković), Malbašić (od 82. Brašanac), Ninković, Jojić, Mitrović (od 67. Grbić).

Crno-beli su pobedili pre sedam dana u Beogradu golom Miloša Jojića i nadali se da će im to biti dovoljno da se plasiraju u Ligu Evrope, međutim prosečan tim iz Švajcake, koji posle šest kola u njihovoj Superligi zauzima tek osmo mesto (od 10 klubova) i ima samo jednu pobedu u šest utakmica, održao je fudbalsku lekciju srprskom šampionu.

 

Već posle prvog poluvremena moglo je sve da bude gotovo, pošto je Tun poveo sa 1:0, a onda propustio još tri stopostotne prilike i jednom pogodio prečku.

 

Nadali smo se da će se izabranici Vuka Rašovića trgnuti u drugih 45 minuta, međutim dogodilo se suprotno. Švajcarci su se razleteli i još dva puta pogodili mrežu Vladimira Stojkovića.

 

Sramno veče za srpski fudbal upotpunili su navijači Partizana koji su izazvali prekid meča u prvom poluvremenu.

 

Tužan oproštaj od crno-belog dresa imao je talentovani napadač Aleksandar Mitrović, koji karijeru nastavlja u Anderlehtu. Nadao se golu, ali je meč završio pre vremena zbog povrede.

 

Sad i fudbalerima Partizana, kao i Vojvodine, ostaje nada da bi eventualno mogli do Lige Evrope kroz "mala vrata", odnosno ako budu imali sreće u sutrašnjem žrebu, koji će biti organizovan povodom isključenja Fenerbačea iz evropskih kupova. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan se obrukao, Tun u Ligi Evrope!

Izvor: Dzungla.org, 29.Avg.2013

Osmoplasirani tim prvenstva Švajcarske pobedio šampiona Srbije sa 3:0, a mogao i ubedljivije…. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.