Partizan se namerio na trofej u Rimu

Izvor: S media, 31.Maj.2011, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se namerio na trofej u Rimu

Vaterpolisti Partizana u sredu putuju za Rim gde će u petak i subotu igrati na završnom turniru Evrolige.

Ogorčeni Avramović napušta Partizan

Udovičić se vraća u Partizan?

Vaterpolista Partizana otkrio: Radim u policiji!

Milanović na meti hrvatskih huligana
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Trener srpskog šampiona Igor Milanović kaže da je samim plasmanom na fajnal-for ostvaren cilj, ali da će njegovi izabranici pokušati da se domognu i samog trofeja.

- Ovo je podvig ako se uzme u obzir sa kakvim smo se finansijskim nevoljama suočavali. Igrači zaslužuju sve čestitke na ostvarenom i ispunjenju cilja zacrtanog na početku sezone. Ipak, to ne znači da su naše želje da pobeđujemo splasnule. U polufinale ulazimo rasterećeni i spremni da se prikažemo u najboljem svetlu - izjavio je najbolji srpski vaterpolista svih vremena.

Crno-beli se u polufinalu, koje je na programu u petak u 19:30 časova sastaju sa zagrebačkom Mladosti, dok će u drugom duelu snagu odmeriti italijanski šampion Pro Reko i Budva.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.