Partizan se dogovorio sa Bugarinom

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se dogovorio sa Bugarinom

Kao što je B92 najavio, lider JSL Partizan dogovorio je saradnju sa bugarskim bekom Ivanom Bandalovskim koji će u subotu u podne biti predstavljen u Humskoj.

28-godišnji Bandalovski u Partizan stiže kao slobodan igrač, jer u prethodnih šest meseci nije imao angažman.

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Liteks, Lokomotivu, sofijski CSKA i belgijski Luven. Za reprezentaciju Bugarske je odigrao 12 utakmica.

Tako su crno-beli rešili jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od gorućih pitanja, poziciju desnog beka, što je predstavljalo veliki problem treneru Marku Nikoliću tokom priprema u Turskoj.

Narednih dana očekuju se novi dolasci, pre svega u napadu, jer će Danko Lazović karijeru nastaviti u Kini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan se dogovorio sa Bugarinom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015

Lider Super lige Partizan dogovorio je saradnju sa bugarskim bekom Ivanom Bandalovskim, koji bi u subotu u podne trebalo da bude predstavljen u Humskoj...Povremeni bugarski reprezentativac u Partizan stiže kao slobodan igrač, jer u prethodnih šest meseci nije imao angažman...U dosadašnjoj karijeri...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bandalovski novo pojačanje Partizana?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2015

Vodeći klub Superlige Srbije, beogradski Partizan, dogovorio je saradnju s bugarskim defanzivcem Ivanom Bandalovskim, prenose beogradski mediji...Iskusni 28. godišnji desni bek stiže u Humsku kao slobodan igrač, a kao novo pojačanje crno-belih zvanično bi trebalo da bude predstavljen u subotu...Bandalovski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.