Partizan saznao ime prvog rivala u LK

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 19:58

Partizan saznao ime prvog rivala u LK

Fudbaleri azerbejdžanskog Sabaha eliminisali su RFS i biće protivnici Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Sabah je nakon trijumfa u Rigi od 2:0, letonski tim pobedio rezultatom 2:1 na domaćem terenu u Bakuu, gde će za sedam dana gostovati beogradski crno-beli.

RFS je vodio u prestonici Azerbejdžana, uprkos činjenici da su igrali sa igračem manje od 34. minuta.

Prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << im je doneo Ikaunieks u 67, međutim, 10 minuta kasnije, Mikels je poravnao rezultat i tako najavio plasman Sabaha u narednu rundu.

Pobedu domaćima i konačnih 2:1 u petom minudu sudijske nadoknade postavio je Ape.

Inače, Sabah igra na stadionu kapaciteta 13.000 mesta, a u svojim redovima nema srpskih fudbalera.

Osnovan je pre pet godina, a prošle sezone završio je kao drugoplasiran u nacionalnom prvenstvu, sa devet bodova manje od šampiona Karabaga.

Podsetimo, prvi meč na programu je 10. avgusta u Azerbejdžanu, dok je revanš 17. u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI NAJPRE GOSTUJU! Partizan saznao ime prvog rivala u Ligi konferencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Očekivano nakon prvog susreta...Fudbaleri azerbejdžanskog Sabaha eliminisali su letonski RFS i biće protivnici Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija...Sabah je nakon trijumfa u Rigi od 2:0, letonski tim su pobedili (2:1) na domaćem terenu u Bakuu, gde će za sedam dana gostovati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MINE NA SVE STRANE: Partizan saznao potencijalne rivale ukoliko eliminiše Sabah

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 10:51

Moraće i sreća da posluži...Fudbaleri Partizana igraće sa azerbejdžanskim Sabahom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a crno-beli su saznali i potencijalne rivale za plej-of...Naravno, u slučaju eliminacije Sabaha, Partizan bi mogao da naleti na neke veoma ozbiljne rivale, iako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gruzin sudi Partizanu i Azerima

Izvor: B92, 04.Avg.2023

Gruzijski sudija Giorgi Kruašvili imenovan je za glavnog arbitra meča Sabah - Partizan, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.