Partizan savladao Bačku: Marković doneo pobedu crno-belima

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan savladao Bačku: Marković doneo pobedu crno-belima

Fudbaleri Partizana minimalnim rezultatom trijumfovali protiv Bačke u Humskoj

Svetozar Marković postigao je jedini pogodak u 49. minutu utakmice. Odbranili su se fudbaleri Bačke posle kornera, ali je u nastavku akcije Nikolić ubacio loptu sa desne strane na drugu stativu, gde ju je Marković hirurški preciznim udarcem glavom smestio iza leđa Zogovića.

Prvo poluvreme proteklo je bez prevelikih uzbuđenja. Partizan je imao inicijativu, ali osim nekoliko udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa distance, crno-beli nisu stvorili pravu priliku. Čak je Bačka bila bliža golu preko Makarića, koji je u 34. minutu uspeo da obiđe Kljajića, ali je otišao previše u stranu i nije uspeo da zatrese mrežu domaćih.

Priliku za izjednačenje Bačka je imala u 63. minutu, kada je Mladenović sebi napravio prostor za šut sa nekih 13 metara, ali je Kljajić dobro intervenisao i poslao loptu u korner. Obe ekipe su do kraja utakmice imale nekoliko pokušaja, iz kojih je moglo doći do promene rezultata, ali nisu to bile stoprocentne šanse.

Božinov bodrio crno-bele - Nekadašnji igrač Partizana došao je u Humsku i iz lože na istočnoj tribini pratio je današnju utakmicu, u društvu Saše Ilića. Navijači su ga pozdravili aplauzima.

Nemanja R. Miletić dobio je direktan crveni karton u 73. minutu, nakon što je posle jednog duela sa Makarićem, šutnuo napadača Bačke bez lopte. To nije promaklo sudiji Živkoviću, koji je opravdano isključio defanzivca Parnog valjka.

Partizan - Bačka 1:0

Strelci: Marković u 49. minutu za Partizan

Crveni Karton: N. R. Milteić u 73. minutu za Partizan

Partizan: Kljajić - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Šehović (od 88. Urošević) - Zakarić, Zdjelar, Kosović (od 89. Smiljanić), Pantić - Nikolić, Gomeš (od 74. Vulićević)

Bačka: Zogović - Jovanović, Ilić, Bjeloš, Grabež -Mladenović, Pantić (od 86. Arsić), Radinović (od 74. Đurić), Mićić (od 66. Spremo) - Gavrić, Makarić
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kako je igrao Partizan protiv Bačke? (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2018, 09:23

Bodovi su upisani, problemi su ostali. Partizan je savladao OFK Bačku, međutim, niti njegovi navijači zbog toga pevaju, niti Zoran Mirković, kako sam kaže, može da bude zadovoljan igrom. Gosti iz Bačke Palanke ne samo da su se predstavili u drugačijem izdanju nego iz prethodnih orkšaja sa crno-belima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.