Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024, 12:31

Partizan sateran uza zid u Berlinu: Crno-beli igraju meč istine u Evroligi, a navijaće za Turke protiv Turaka

Košarkaši Partizana mogu da isključe digitrone pred 33. kolo Evrolige, više nema računanja, drugih šansi, popravnih... cela sezona u eliti staje u meč protiv Albe u Berlinu ovog četvrtka. Može da se dogodi da crno-beli i u slučaju poraza ostanu u igri za plej-in - ali ako ne pobede najslabiji tim u Evroligi u “stani-pani meču” onda, realno, ekipa Željka Obradovića i nije za doigravanje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ALBA – PARTIZAN Popravnih više nema: Ovo je prvo od dva finala crno-belih za plej-in Evrolige

Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024

Košarkaši Partizana od 20.30 igraju meč 33. kola Evrolige protiv Albe i u njemu nemaju pravo na kalkulacije, na greške, na druge šanse. Da bi ostali u trci za plejn-in crno-beli moraju da slave u Berline, a sve detalje sa tog duela možete pratiti uživo na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.