Partizan šampion, Hemofarm ne dolazi u Beograd!

Izvor: Sportal.rs, 17.Jun.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan šampion, Hemofarm ne dolazi u Beograd!

Uprava košarkaškog kluba Hemofarm saopštila je u četvrtak da neće igrati treću utakmicu finala plej-ofa protiv Partizana u Beogradu iz, kako su naveli, bezbednosnih razloga i zbog neujednačenog kriterijuma suđenja!- Na takav korak smo se odlučili, pre svega, iz bezbednosnih razloga i incidenata nesvojstvenih sportu, kao i zbog neujednačenog kriterijuma suđenja u međusobnim utakmicama Hemofarma i Partizana, koje nepotrebno dovodi do tenzije na terenu, a samim tim i do nemilih događaja.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Partizan šampion?

Izvor: Danas, 17.Jun.2010

Skandalozan incident pri kraju druge utakmice finala plej-ofa Superlige između Hemofarma i Partizana, presudno je uticao na odluku Vrščana da jednostavno ne odigraju treći meč koji je večeras trebalo da bude na programu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.