Partizan sa „plus šest“ na odmor

Izvor: Danas, 08.Dec.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa „plus šest“ na odmor

Beograd - Fudbaleri Partizana provešće zimski raspust na plusu od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. U meču sa Borcem crno-beli su u poslednjem kolu overili jesenju titulu 5:1 (1:1), naplativši sa kamatom kiks Zvezde na gostovanju u Lučanima 1:1 (0:1). Mladost je bukvalno na samom kraju utakmice iz kontranapada došla do izjednačenja, mada je utisak da su crveno-beli zaslužili sva tri boda. Prethodno je Nejc Pečnik u 14. minutu doveo Zvezdu u vođstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<
Partizan je pred svojim navijačima dobrom igrom u samom finišu meča došao do sva tri boda. Borac je poveo u 19. minutu preko Đokovića, koji se najbolje snašao u petercu domaćina nakon kornera koji je izveo Božić. Crno-beli su do izjednačenja došli na samom kraju poluvremena. Grbić je razgrnuo dvojicu čuvara ušetao se u šesnaesterac, pronašavši na drugoj stativi usamljenog Volkova. Čačani su na startu drugog poluvremena imali zicer, međutim njihov promašaj naplatio je Škuletić u 64, da bi tri minuta kasnije Živković otklonio svaku sumnju u vezi sa pobednikom meča. Kapiten Ilić dokrajčio je goste uz pomoć Škuletića, najboljeg strelca domaćeg šampionata.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.