Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa 2:0 ide u Podgoricu

udbaleri Partizana pobijedili su u Beogradu ekipu Budućnosti 2:0 (0:0) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su pred 20.500 gledalaca u Humskoj golovima Uroša Ðurđevića iz penala u 53. i Leonarda da Silve Souze stekli lijepu prednost pred revanš u Podgorici.

Trijumf šampiona Srbije mogao je da bude ubjedljiviji da je Leandre Tavamba iskoristio bar neku od četiri odlične prilike, ali je i pored pobjede najvažnije da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Partizan sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Gosti iz Crne Gore opredelili su se za potpunu defanzivu, braneći se sa svih 10 igrača u polju i igrajući na kontru, a samo su nekoliko puta priprijetili golmanu Filipu Kljajiću.

Revanš meč u Pogorici igra se narednog utorka
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zašto (ni)je dobro što je Tavamba promašio: Šta kažu saigrači, a šta špic koji je davao golove

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017, 12:35

Problem od prethodne sezone, crno-beli uveravaju da će Kamerunac pogoditi kad bude važno..Savršen rezultat za ovu fazu sezone. Taman da ekipa ne poleti - jer bi se to garant desilo da je iskoristila sve šanse - a opet dovoljna zaliha za revanš. Jer verovati da će Partizan 2:0 da prospe za šest...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.