Partizan rutinski odradio posao protiv Slobode

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan rutinski odradio posao protiv Slobode

Partizan – Sloboda 73:50 (23:13, 16:11, 21:11, 13:15)
Dvorana: „Jezero” u Kragujevcu. Gledalaca: 1.000. Sudije: Čukalović, Pecelj, Arsenijević.
PARTIZAN: Milutinov 6, Vesterman 11, Gordić 8, Lučić 7, Milosavljević 7, Bogdanović 2, Gagić 6, Musli 4, Čakarević 6, Đekić 3, Gordon 11, Bertans 2.
SLOBODA: Stefanović 7, Arnautović 11, Diković, Ljubojević 9, Kutlešić, Vasić 5, Stevović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 5, Kočergin, Ćosović, Vučićević, Jevtović 5, Obrenović 8.
Partizana se prema očekivanjima lako plasirao su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde će im rival biti Mega Vizura. Užička Sloboda nije bila kadra da aktuelnom šampionu i braniocu trofeja pruži jači otpor.
Crno–beli su od prvog minuta krenuli veoma snažno u odbrani i u osmom minutu su imali 19 poena prednosti (22:3).
U finišu prve četvrtine izabranici Duška Vujoševića su se prilično opustili i dozvolili Užičanima da naprave seriju od 10:1 i koliko–toliko uhvate rezultatski priključak.
Već u prvom poluvremenu se videlo da igrači Slobode ne mogu da pariraju Partizanu u skoku, što je bio najveći problem za Užičane, koji u prve dve četvrtine nisu uspeli da uhvate nijednu loptu u napadu.
U trećoj četvrtini crno–beli su pojačali ritam i najviše zahvaljujući dobroj odbrani u 30. minutu stigli su do prednosti od 27 poena (60:33), pa je poslednja četvrtina protekla u gotovo revijalnoj igri oba tima.
Za trenera Partizana Vujoševića ova utakmica bila je idealna prilika da pruži šansu svim igračima i svi su se upisali u listu strelaca, pa ekipa odmorna čeka polufinalni duel protiv Mega vizure.
U petak na programu su preostale dve četvrtfinalne utakmice u kojima se sastaju Radnički – Metalac i Crvena zvezda – Vojvodina.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.