Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2024, 23:36

Partizan režirao dramu, ali pokazao da je tim za plej-in! Duško Ivanović i Baskonija pali u Areni, nestvarno važna pobeda

Košarkaši Partizana izvojevali su zlata vrednu pobedu u beogradskoj Areni nad ekipom Baskonije u meču 30. kola Evrolige. Semafor je nakon 40 minuta gladijatorske borbe pokazivao 87:83 u korist domaćina, kojima je ovo 14. pobeda u eliti i ona koja ih i dalje održava u trci za plej-in.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kad ne može bez drame, neka bar ima srećan kraj

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2024, 00:49

Još jednom su košarkaši Partizana režirali dramu, ali im je ovoga puta oprošteno jer su pobedili. A pobeda protiv Baskonije vredi više od neke druge, obične pobede. Ona bi mogla da bude njihova ulaznica za plej-in.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.