Partizan remizirao u Surdulici

Izvor: TV Arena Sport, 14.Okt.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan remizirao u Surdulici

Fudbaleri Partizana ponovo su razočarali svoje navijače u okviru 13. kola Superlige Srbije gde su danas odigrali nerešen meč (2:2) protiv Radnika iz Surdulice.

Iako je Partizan imao 2:0 od 30. minuta u Surdulici, pomalo potcenjivački pristup osvetio se šampionu Srbije u drugom poluvremenu.

Dva gola Stankovića šokirala su oslabljeni tim >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Zorana Milinkovića, koji je dugo oklevao sa izmenama, a bezidejna igra u završnici bila je dovoljna domaćinima da proslave osvajanje vrednog boda.

Ekipa Zorana Milinkovića loše je počela sezonu, pa posle 12 mečeva ima 20 bodova na četvrtom mestu na tabeli, 12 manje od lidera Crvene zvezde.

Sa druge strane, Radnik je pretposlednji na tabeli sa 9 bodova i samo jednom pobedom.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.