Partizan registrovao Mekadua

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan registrovao Mekadua

Košarkaški klub Partizan registrovao je Džejmsa Majkla Mekadua.

Kada se uđe u registar KSS i ukuca ime Džejmsa Mekadua izađe da je poslednja licenca u KK Partizan, ali ne piše i da je član crno-belih.

Prethodno je isto tako pisalo da je Džamel Meklin novi igrač Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa na kraju ništa nijo bilo od transfera, ali situacija dobija dodatan legitimitet s obzirom da je Mekadu treuntno i zvanično igrač partizana na sajtu Evrokupa.

Italijanski novinar Emilijano Karšija preneo je da su crno-belu u pregovorima sa nekadašnjem igračem Golden Stejt Voriorsa koji je ove sezone igra za Bešikštaš.

Mekadu je u NBA odigrao 111 utakmica i prosečno je beležio tri poena i dva skoka. Tri sezone proveo je u Golden Stejtu, dok je kratko bio i u Filadelfiji.

Prošle sezone u Evrokupu prosečno je beležio 11 poena i pet skokova na sedam odigranih utakmica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.