Partizan razbio Vojvodinu i osvojio triplu krunu! FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 20:05

Partizan razbio Vojvodinu i osvojio triplu krunu! FOTO

Odbojkaši Partizana osvojili su triplu krunu ove sezone, pošto su nakon Superkupa i Kupa, osvojili i titulu prvaka Srbije.

Crno-beli, koji su ove večeri igrali u sivoj opremi, savladali su Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 3:1 (23:25, 25:18, 25:20, 25:16) i tako sa ukupnih 3-0 u finalnoj seriji podigli najprestižniji trofej.

Partizan je još jednom nadigrao sedmostrukog uzastopnog prvaka države, još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom na njegovom parketu u Novom Sadu, gde je imao značajno brojniju podršku sa tribina.

"Lale" su dobro počele ovaj treći susret i dobile prvi set u neizvesnoj završnici. Ali, tek tada je Partizan zaigrao energičnije i bolje, pre svega u odbrani.

To je timu Bojana Janića donelo ubedljivo osvajanje drugog seta, a na krilima toga i trećeg.

Preokret je Vojvodina pokušala da zaustavi i krenula je dobro u četvrtom kada je imala +3 na startu.

Ipak, posle tajmauta Janića kreće velika serija crno-belih. Zaigrali su kao u transu i očas posla na semaforu je pisalo 21:13.

Igrači Vojvodine predali su dosta pre kraja i Partizan je samo priveo meč kraju, a onda je usledilo veliko slavlje Beograđana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO JE, PARTIZAN JE ŠAMPION! Crno-beli trijumfovali sa maksimalnih 3:0 u seriji i tako prekinuli dominaciju Novosađana!

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Apr.2023

Odbojkaši Partizana novi su prvaci Srbije, kraj dominacije Novosađana! Posle šest godina dominacije novosadske Vojvodine, Srbija je dobila novog šampiona u odbojci! Odbojkaši Partizana su večeras prekinuli tu dominaciju, pošto su finalnu seriju plej-ofa dobili sa maksimalnih 3:0! Crno-beli su...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.