Partizan razbio Radnički na krilima pobede u večitom derbiju

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 20:51

Partizan razbio Radnički na krilima pobede u "večitom" derbiju

Odbojkaši Partizana napravili su veliki korak ka plasmanu u finale plej-ofa domaćeg šampionata.

U prvom meču polufinalne serije crno-beli su, na krilima eliminacije Crvene zvezde u petom setu majstorice, ubedljivo savladali Radnički u Kragujevcu – 3:0 (27:25, 25:21, 25:12).

Najviše drame bilo je u prvom setu, kada je Partizan na razliku uspeo da dobije taj deo igre.

Radnički je imao dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << set lopte, ali ih nije iskoristio, dok Partizan jeste svoju prvu i praktično je prelomio meč.

U drugom setu bilo je lakše za crno-bele, a u trećem su izabranici Bojana Janića deklasirali domaćina dozvolivši mu samo 12 osvojenih poena.

Veliki korak ka finalu napravio je i Spartak, koji je u Novom Sadu savladao Vojvodinu posle pet setova – 3:2 (16:25, 25:19, 24:26, 25:21, 15:12).

Subotičani će, kao i Partizan, u drugom meču pred domaćom publikom imati priliku da overe ulazak u finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.