Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jun.2023, 15:31

Partizan raskinuo ugovor sa igračem koga je prošlog leta platio 700.000 evra

Još jedan odlazak iz Humske

Foto: Marko Jovanović


FK Partizan je raskinuo saradnju sa Hamidu Traoreom, saopštio je klub iz Humske. Fudbaler koji je prošlog leta stigao u Partizan i plaćen je 700.000 evra nije opravdao očekivanja, pa je sa njim raskinut ugovor, iako je imao još dve godine ugovora.
Nakon godinu dana nastupanja za FK Partizan, igrač Hamidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Traore i klub su se sporazumeli da prekinu saradnju. FK Partizan želi igraču Traoreu sve najbolje u daljem nastavku fudbalske karijere – navodi se u poruci Partizana.
Traore je ‘prošlog leta doveden da pojača konkurenciju u veznom redu. Giresunsporu je plaćeno i obeštećenje, ali on nije uspeo da se nametne, pa je sa njim raskinuta saradnja.
Ove sezone je odigrao 25 utakmica i upisao jednu asistenciju u svim takmičenjima za crno-bele.
(Telegraf.rs)


Video: „To nisam čuo, ne mogu uticati na navijače, nije moj posao“: Željko Obradović o skandiranju Nedoviću

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TRAORE ODLAZI IZ PARTIZANA: Iako je imao ugovor na 3 godine, crno-beli nisu zadovoljni njegovim učinkom!

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2023

U pitanju je sporazumni raskid saradnje. FK Partizan objavio je da je raskinuo saradnju sa Hamiduom Traoreom. Fudbaler koji je prošlog leta stigao u Partizan za obeštećenje od 700.000 evra nije uspeo da ispuni očekivanja kluba, te je odlučeno da se raskine ugovor, iako je Traore po dolasku potpisao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.