Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2021, 18:59

Partizan raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom!

Rasplet zamršenih odnosa na relaciji klub-igrač

Bomba iz Humske odjeknula je tokom mirnog predvečerja - Partizan je raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom.

Niz nesporazuma između crno-belih i hitrog ali nestašnog ofanzivca okončan je na nepopularan način, a vicešampion Srbije izdao je zvanično saopštenje ovim povodom.

"FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor. Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu", navode crno-beli.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Partizan raskinuo ugovor sa vezistom!

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2021

Iz kluba poručuju da je konstantno kršenje klupske discipline glavni razlog! Partizan je zvanično raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom. Klub se oglasio povodom aktuelne situacije. Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti. –FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizan raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2021

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je raskinut ugovor sa dosadašnjim igračem tog kluba Sejdubom Sumom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.