Partizan raskida ugovor sa Kinsijem

Izvor: Politika, 24.Apr.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan raskida ugovor sa Kinsijem

BEOGRAD – Košarkaški klub Partizan pokrenuo je postupak za raskid ugovora sa američkim krilnim igračem Tarensom Kinsijem, pošto je on prekršio klupsku disciplinu, rečeno je danas agenciji Beta u beogradskom klubu.

„Klub je njegovom menadžeru poslao raskid ugovora, jer je prekršio klupski pravilnik i disciplinu i nije se pojavio u Beogradu kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << trebalo”, naveli su u Partizanu.

Kinsi je krajem maja povredio skočni zglob, pa je otišao za SAD po mišljenje lekara, koji je rekao da je zbog povrede završio sezonu.

Trener crno-belih je kasnije kazao da očekuje da se američki krilni igrač vrati u Srbiju, ali se to nije dogodilo.

Kinsi je sa Partizanom na početku ove sezone potpisao jednogodišnji ugovor.

On je u Evroligi prosečno beležio po 14,8 poena i 4,6 skokova, dok je u Jadranskoj ligi postizao 26 poena.

Beta

objavljeno: 24/04/2014

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Partizan pokrenuo postupak za raskid ugovora sa Kinzijem

Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2014

Košarkaški klub Partizan NIS pokrenuo je postupak za raskid ugovora sa američkim krilnim igračem Tarensom Kinzijem. Razlog za ovakvu odluku je kršenje klupske discipline, rečeno je agenciji Beta u beogradskom klubu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.