Partizan protiv fenjeraša, Zvezda želi da se revanšira Čukaričkom

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 11:10

Partizan protiv "fenjeraša", Zvezda želi da se revanšira Čukaričkom

Fudbaleri Partizana će u Surdulici igrati utakmicu 22. kola Superlige Srbije.

Protivnik lideru domaćeg šampionata će biti ekipa Radnika koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu tabele.

Partizan će na ovom meču nastupiti bez nekolicine bitnih igrača. Pa tako na jugu Srbije neće biti Mateusa Saldanje, Nemanje Nikolića i Ksandera Severine.

Trener beogradskog kluba Igor Duljaj će imati dosta problema u sastavu tima, jer su oba klasična špica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << van terena, pa će morati da nađe najbolje moguće rešenje za poziciju najbliže golu Radnika.

Ekipa iz Surdulice od početka sezone je upisala svega jednu pobedu i to još u drugom kolu, kada su savladali Spartak, posle toga nijednom nisu osetili slast trijumfa.

Partizan od nastavka Superlige Srbije ima maksimalan učinak. Crno-beli su prvo bili bolji od Javora u Ivanjici, a u poslednjem meču su sa 5:2 na svom terenu savladali IMT.

Derbi 22. kola Superlige Srbije se igra na stadionu "Rajko Mitić", gde će se sastati Crvena zvezda i Čukarički.

Zvezda kao i Partizan je na prva dva kola prolećnog dela šampionata upisala isto toliko pobeda. Crveno-beli su bili bolji od Voždovca i Novog Pazara i u ovaj meč protiv ekipe sa Banovog brda ulaze u dobrom raspoloženju.

Sa druge strane ekipa koje od skora predvodi bivši trener Partizana Gordan Petrić dobila je lepe vesti. Poslednje pojačanje ekipe Čukaričkog Milan Pankov dobio je dozvolu da nastupi na utakmici protiv svog nekadašnjeg kluba, što će mnogo značiti Čuki na meču koji se igra na najvećem stadionu u Srbiji.

Fudbaleri Crvene zvezde će sigurno imati veliki motiv na ovom meču, jer je Čukarički slavio na prvom meču koji se igrao na stadionu na Banovom brdu rezultatom 2:1.

Čelnici crveno-beli su odlučili da svaki navijač koji kupi kartu za utakmicu 22. kola protiv Čukaričkog sa tom ulaznicom može da uđe i na 171. večiti derbi kada se budu sastali Crvena zvezda i Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan nije blistao ali je odneo tri boda iz Surdulice

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik u 22. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:1...Uz dosta muka su crno-beli ostvarili ovaj trijumf na jugu Srbije protiv poslednjeplasirane ekipe u domaćem šampionatu...Strelci na meču na stadionu Radnika su bili Marković u 70. minutu, Baždar u 92. i Šovšić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.