Partizan protiv Zadra u Štark areni?

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Zadra u "Štark areni"?

Košarkaši Partizana meč 5. kola ABA lige protiv Zadra mogli bi da odigraju u "Štark areni", najvećoj dvorani na Balkanu.

"Večernje Novosti" prenose da je dvorana "Aleksandar Nikolić" ranije rezervin za tradicionalni tekvonso turnir "Galebov trofej - Srbija Open" i da u Humskoj razmišljaju da 26. oktobra u 21 čas sa hrvatskim timom igraj u "Štark areni".

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Partizan je prodao više od 3.500 godišnji ulaznica, ne računajući sponzorske pakete, i jasno je da je ranija alternativa "Hala sportova Ranko Žeravica" premala da primi sve zainteresovane.

Crno-beli nemaju mnogo vremena za razmišljanje, a s obzirom na to da su u prva dva meča ove sezone u kojima su bili domaćini (Olimpija i Zenit) dvorana "Aleksandar Nikolić" bila ispunjena do poslednjeg mesta jasno je da bi "štark arena" mogla da bude konačan izbor kluba iz Humske.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

GLASINE SU IPAK POSTALE TAČNE: Partizan se seli u Arenu!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2018

Košarkaši Partizana će meč petog kola regionalne ABA lige sa ekipom Zadra igrati u ''Štark areni.''

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.