Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Videotona ne igra u Budimpešti

Iako su mađarski mediji objavili da će Videoton dočekati Partizan u Budimpešti na stadionu Ferencvaroša, došlo je do obrta.

Klub iz Sekešfehervara izdao je saopštenje na zvaničnom Twitter profilu da će revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Liguu Evrope biti odigrana na stadionu "Pančo Arena" u Felčutu. Na ovom stadionu Videoton je igrao protiv Bordoa u trećem kolu kvalifikacija z Ligu Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Holnaptól kaphatók a jegyek a Partizan elleni visszavágóra! #videotonfc https://t.co/Yq4DZTJ1vp

Meč na "Pančo areni", kapaciteta nešto manjeg od 4.000 mjesta, zakazan je za 24. avgust sa početkom od 20 časova. U srijedu počinje prodaja ulaznica po cijeni od 4.200 forinti ili 1.654 dinara.

Prvi meč na programu je u Humskoj 17. avgusta, prema odluci UEFA bez prisustva gledalaca.

(hotsport.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.