Partizan protiv PET bivših igrača i velikog zvezdaša na klupi, ali jednog neće biti na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 18:54

Partizan protiv PET bivših igrača i velikog zvezdaša na klupi, ali jednog neće biti na terenu

Očekuje se zanimljiva utakmica.

Partizan u subotu dočekuje Inđiju u petoj rundi Superlige Srbije (19.30), a u gostujućoj ekipi neće biti Luke Cucina. Mladi desni bek igra u Inđiji kao pozajmljeni igrač crno-belih, ali nema prava igranja u meču sa klubom iz Humske, piše Mozzart sport.

Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

Cucin je dete kluba iz Humske, odigrao je četiri susreta u vreme trenerskog manadata Miroslava Đukića, jednu kod Zorana Mirkovića, da bi zatim sreću potražio na pozajmicama. Najpre Spartaku, potom Inđiji, za koju je proletos odigrao 11 utakmica, a na početku nove sezone bio dvaput na terenu. U subotu će se od 19.30, umesto pred očima Sava Miloševića, naći u loži. I sve to u situaciji kad Partizan traga za desnim bekom…

U ekipi Inđije na pozajmici se nalazi i golman Marko Jovićić, koji je trenutno rezerva Milivoju Prekoviću.

Inače, susret Partizana i ekipe Bratislava Živkovića privlači pažnju i usled činjenice da su, osim Cucina i Jovičića, članovi Inđije još Jovan Krneta, Miloš Mihajlov, Eliomar Silva i Brana Ilić, nekadašnji članovi crno-belih.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.