Partizan protiv Mege počinje odbranu trofeja

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Mege počinje odbranu trofeja

Kažu da je trofej teže odbraniti nego osvojiti. Kako li je onda Partizanu koji ne brani jednu, već deset „nagomilanih“ titula prvaka države?
Sve one se nalaze na plećima crno–belih momaka kao teret koji mora da se iznese kako bi se nastavila tradicija početa pre deset godina.
Tog proleća 2002. sveže imenovana SR Jugoslavija je dobila šampiona koji je na tronu ostao i kada se igrao šampionat Srbije i Crne gore, pa i samo Srbije. Država je menjala ime, prvak se sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << isto zvao.
Ipak, osim Dušana Kecmana u igračkom kadru Partizana se promenilo sve što ima veze sa onim što se dešava na parketu. Iskusnog asa smo pitali da li je zaista svake godine sve teže braniti titulu.
Jeste, nema šta! Ponavljati takve uspehe iz godine u godinu nije nimalo lako. Ove sezone smo već odbranili jedan, želimo još dva iako znamo da nas u Jadranskoj ligi čeka najteži posao. Domaći šampionat nam je sada jedan od prioriteta. Rivali su motivisani, spremni i pokušaće da iskoriste naše opterećenje. Biće veoma teško.
Vlada Jovanović, trener crno–belih, nije krio ambicije.
One su uvek najviše! Pokušaćemo ozbiljnim pristupom i radom u naredna tri meseca da opet ostvarimo najbolji plasman. Posao će nam biti otežan iz razloga što je trofej nacionalnog prvenstva već dugi niz godina u Partizanovim vitrinama i sigurno je da našim protivnicima raste želja za osvajanjem titule.
Partizan igra sa Mega Vizurom od 20 časova u Palati sportova, a ulaz je besplatan.
Bez poraza u 16 finala
Partizan je u tri domaća takmičenja (računajući i ABA ligu) slavio 16. puta zaredom! Od sezone 2005/2006 i osvajanja državnog prvenstva crno-beli su igrali sva finala Kupa, Jadranske lige i, naravno, prvenstva Srbije i u svim trijumfovali.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.