Partizan protiv Himkija juri prvenac u Evroligi

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Himkija juri prvenac u Evroligi

Košarkaši Partizana će u krcatoj hali Pionir pokušati da načine iznenađenje i savladaju iskusnu ekipu Humkija u drugom kolu Evrolige.

Ekipa Vlade Jovanovića, usput najmlađa u ovogodišnjem takmičenju, je u prvom kolu doživela poraz od Žalgirisa u gostima, a dok se momci uigravaju i traže ritam u goste je stigla ekipa prevdođena iskusnim italijanskim stručnjakom Serđom Skariolom i nekolicinom iskusnih igrača, pre svih Zoranom Planinićem i Raulom Lopezom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Himki je u prvom kolu savladao Prokom sa 82:76, a u ruskoj ligi od početka sezone zabeležio je dva nastupa i isto toliko pobeda.

Gosti u meč ulaze slabiji za Amerikanca Tomasa Kelatija, dok ni Partizan ne može da računa na Džejmsa Gista koji će stići u Beograd u četvrtak.

Partizan je meč počeo sa petorokom Milosavljević, Veseli, Božić, Đekić i Džavai, dok je ruski tim počeo sa Lengfordom, Planinićem, Monjom, Fridzonom i Ezeom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.