Partizan protiv Cedevita Olimpije – Zvezda čeka u finalu

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 10:17

Partizan protiv Cedevita Olimpije – Zvezda čeka u finalu

Košarkaši Partizana dočekuju od 19.30 časova u Štark areni ekipu Cedevita Olimpije u prvom meču polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. U ligaškom delu regionalnog šampionata, oba tima su zabeležila po jednu pobedu.

ABA liga je odredila sudijsku trojku za prvi meč polufinala između Partizana i Cedevita Olimpije.



"Cedevita >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vodjstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale"
, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči prvog meča sa klubom iz Ljubljane.

Drugi meč je na programu za dva dana u Ljubljani, a eventualna majstorica biće odigrana šestog juna u Beogradu.

Bolji iz duela izmedju Partizana i Cedevita Olimpije igraće u finalu ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan ubedljiv – crno-beli poveli u polufinalu ABA lige

Izvor: B92, 28.Maj.2023

Košarkaši Partizana su u prvoj utakmici polufinalne serije ABA lige pobedili Cedevita Olimpiju sa 85:70 i tako poveli u ovoj seriji sa 1:0...Najefikasniji kod crno-belih je bio Džejms Naneli sa 18 poena, Madar je imao 13. dok je Dante Egzum dodao 11...Kod gostiju Jogi Ferel je bio najbolji sa 13 poena,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.