Partizan protiv Bamberga za prvenac (20.45 – SPORT KLUB)

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2012, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Bamberga za prvenac (20.45 – SPORT KLUB)

Partizan je jedna od dve ekipe koja nema pobedu u Evroligi. Koliko god to bila nepobitna činjenica, ipak bode oči.
Jer, sa jedne strane uz crno–bele stoji neprijatan skor 0–4, a sa druge čitamo kako renomirani evropski treneri pričaju u hvalospevima o Parnom valjku, kako ih vide u Top 16 fazi, kako evroligaški „glasovi“ sa oduševljenjem pišu o mladosti iz Humske i gledamo kako CSKA i Barselona strahuju od jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šuta za već upisane bodove. Nešto, dakle, nije u redu.
Očigledna je disproporcija između onoga što Vujoševićevi klinci pokazuju na terenu i prikaza tabele D grupe. Partizan je zaslužio da u koloni ispod „W“ ne piše nula, a idealnu šansu za to ima večeras.
Dragan Todorić, sportski direktor crno-belih, rekao je da će se o ambicija Partizana u Evroligi pričati od petka, kada se završi utakmica protiv Bamberga. Sve je jasno – bez trijumfa nad Nemcima nema mnogo nade za Parni valjak.
Tolika je važnost utakmice koja se večeras (20,45 – Sport klub) igra na istom mestu, pred istim navijačima, u istoj atmosferi kao i uvek kada se priča o najboljoj evropskoj košarci.
Bez rizika sa Bogdanovićem
Bogdan Bogdanović se bori sa povredom kolena i ponovo neće moći da pomogne saigračima.
Ne radi se o ozbiljnijoj povredi, u pitanju je upala pripoja tetive, ali zahteva kompleksan tretman kako ne bi preraslo u hroničan problem. Naša zdravstvena komisija, na čelu sa profesorom Milankovim iz Novog Sada koji je najveći autoritet za taj tip povrede na ovim prostorima, sve drži pod kontrolom. Bogdan je suviše mlad da bi se sve rešavalo na ubrzan način, injekcijama. Nije ozbiljno, ali zahteva ozbiljan tretman i izostanak sa ove utakmice – objasnio je Vujošević koji će imati na raspolaganju ostatak ekipe.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.