Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 09:57

Partizan protiv Bahčešehira želi da pokaže karakter

Košarkaši Partizana od 18 sati igraju protiv turskog Bahčešehira u Istanbulu u 4. kolu grupe A Evrokupa. Crno-beli posle tri kola imaju skor od jedne pobede i dva poraza i nalaze se na trećoj poziciji iza Huventuda i Uniksa.
Trener Vlado Šćepanović izjavio je da njegova ekipa u tom susretu mora da pokaže karakter.

"U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rasporeda i teških utakmica, moramo da pokažemo karakter koji je preduslov za dobar rezultat. U sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije, da se u takvim utakmicama oslonite na principe koji su već postavljeni", rekao je Šćepanović.
"Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu."
Centar Erik Mika pred meč je poručio da će u Istanbulu biti teško gostovanje.
"Očekujemo tešku utakmicu kao i u svim mečevima Evrokupa, posebno zato što igramo na gostujućem terenu. Već smo odigrali dve utakmice u gostima i one nisu prošle onako kako smo se nadali. Sa ili bez navijača je uvek teško igrati u gostima zbog putovanja. Nadam se da smo naučili lekciju na prethodnim utakmicama i da ćemoizboriti pobedu", istakao je Mika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ludnica" – Partizan ispustio 11 razlike pa slavio u Istanbulu

Izvor: B92, 20.Okt.2020

Košarkaši Partizana pobedili su Bahčešehir sa 83:76 u 4. kolu Evrokupa.

Nastavak na B92...

CRNO-BELI SE KOCKALI, ALI NA KRAJU IPAK SLAVILI U ISTANBULU Košarkaši Partizana savladali Bahčešehir i upisali 2 pobedu u Evrokupu

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Bahčešehir 82:76 u četvrtom kolu grupe A Evrokupa u Istanbulu Crno-beli sada imaju skor od dve pobede i dva poraza, dok je turski predstavnik zabeležio četvrti neuspeh.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.