Partizan promovisao nove dresove

Izvor: Politika, 16.Jul.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan promovisao nove dresove

BEOGRAD – Fudbalski klub Partizan predstavio je novu garnituru „adidas” dresova, u kojima će njegovi grači nastupati u sezoni 2014/15.

Crno-beli su u novom dresu zaigrali sinoć u meču kvalfikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Torshavna sa Farskih Ostrva u kom su trijumfovali s 3:0.

„Zadovoljan sam rezultatom. To je pozitivan rezultat iz prve utakmice, ali mi u Partizanu nikada nismo zadovoljni do kraja. Uvek želimo više. Znam da ćemo i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << novim dresovima pobeđivati, a 'adidas', kada je u pitanju fudbal, najbolji proizvođač sportske opreme”, rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Fudbaleri Partizana će u novim crno-belim dresovima igrati na domaćem terenu, dok će na gostujućim utakmicama nositi sive dresove, rečeno je danas na promociji u Beogradu.

Promociji, pored brojnih navijača, prisustvovali su trener crno-belih Marko Nikolić i prvotimci Petar Grbić, Darko Brašanac, Milan Lukač, Petar Škuletić i Saša Lukić.

Kompanija „adidas” već četvrtu sezonu uzastopno proizvodi dresove Partizana.

Beta

objavljeno: 16/07/2014
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.