Partizan prodao napadača: Jovanović u Belgiji

Izvor: BKTV News, 02.Avg.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prodao napadača: Jovanović u Belgiji

Đorđe Jovanović predstavljen u Lokerenu

Crno-beli će prihodovati između 400.000 i 500.000 evra, što svakako nije suma kojoj su se nadali navijači kluba iz Humske. Ipak, s obzirom na to da Miroslav Đukić nije prijavio mladog centarfora za Ligu Evrope i Super ligu Srbije, može se reći da je Partizan finansijski dobro prošao. Interesovanje za 19-godišnjeg igrača pokazali su još i Briž, Mehelen i Standard iz Liježa, ali je uprava Lokerena najbrže reagovala. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Saradnja je dogovorena do juna 2021. godine, sa opcijom produžetka za još jednu sezonu. Jovanoviću će, da se lakše uklopi u tim i prihvati stil života u Belgiji, pomoći novi saigrač Marko Mirić, bivši reprezentativac Srbije. Naš napadač bi mogao odmah da dobije šansu da se dokaže, posle debakla njegovog novog kluba u prvom kolu belgijskog šampionata (poraz 4:0 od Genka).

Đorđe Jovanović je prošle sezone za Partizan postigao četiri gola, na 14 odigranih utakmica.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.