Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2020, 18:37

Partizan prodao Nikolića, u ponedeljak potpis na dve godine

U Humskoj su vagali da li da sačekaju zimu i vrate napadača u svoje redove, s obzirom da je zablistao u dresu Golubova, ali je na kraju ipak odlučeno da bude prodat je mu ugovor sa Partizanom ističe narednog leta

Partizan je prodao Nemanju Nikolića. Kao što je najavio MOZZART Sport, napadač koji je bio na pozajmici u subotičkom Spartaku karijeru nastavlja u Al Raedu iz Saudijske Arabije.

Nikolić (27) će paraf na dvogodišnji ugovor sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klubom staviti u ponedeljak. Plata bi trebalo da se kreće u reonu od oko 600.000 evra, a pominjalo se da će crno-beli na ime obeštećenja inkasirati oko 1.000.000 evra.

.

Nikolić je u aktuelnom prvenstvu nosio igru ekipe Vladimira Gaćinovića. Postigao je sedam i namestio dva gola i tako nastavio seriju iz završnice prethodnog prvenstva kada je pogodio četiri puta i asistirao u dva navrata.

Odlični napadač će se pridružiti Nemanji Miltiću, koji je početkom prešao upravo u klub koji vodi Besnik Hasi za obeštećenje od 550.000 evra.

Nikolić je u Humsku stigao u julu 2018. godine iz Spartaka za 350.000 evra, ali je poslednje dve sezone proveo na pozajmicama u Vojvodini i Spartaku.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.