Partizan pripreme počinje u sredu, Zvezda u četvrtak

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pripreme počinje u sredu, Zvezda u četvrtak

Fudbaleri Partizana u sredu počinju pripreme za drugi deo sezone u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, dok Zvezda svoj pripremni period počinje u četvrtak.

Trener Zoran Mirković prozivku je zakazao za 10 sati, kada će se obratiti igračima, a pola sata kasnije izvesti ih na teren, na prvi trening u 2019. godini.

Crno-beli će raditi u Beogradu do 25. januara, a potom odlaze na drugu fazu u turski Belek.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dan kasnije sa pripremama kreće i lider šampionata Crvena zvezda na pomoćnom stadionu "Rajko Mitić".

Plan je da aktuelni šampion Srbije do 14. januara boravi u Beogradu pre odlaska u Terme Čatež, a onda od 26. januara do 9. februara otputuje u Antaliju.

Crvena zvezda posle prvog dela sezone ima čak 15 bodova više od trećeplasiranog Partizana, dok je Radnički iz Niša drugi sa devet manje od lidera.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.