Partizan preživeo Kolubaru za 1/8 finala Kupa Srbije

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "preživeo" Kolubaru za 1/8 finala Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana slavili su u prvom kolu Kupa Srbije protiv ekipe Kolubare u gostima rezultatom 2:1 i tako se plasirala u osminu finala.

Aktuelni osvajač Kupa Srbije stigao je u Lazarevac posle remija u derbiju (1:1), a susret je otvoren boljomigrom izabranika Zorana Mirkovića.

Mirković je izveo kombinovani sastav, što je bilo i očekivano, a crno-beli poveli su u 19. minutu kada je strelac bio Nemanja Nikolić. Napadač beogradske ekipe uspeo je da iskoristi lošu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << intervenciju odbrane, da potkopa loptu i tako prevari golmana domaćih.

Kolubara je posle primljenog gola igrala ofanzivnije, ali to nije urodilo plodom.

Prednost gostiju duplirao je Armin Đerlek u 49. minutu kada je iskoristio sjajno dodavanje Uroševića sa leve strane i preciznim udarcem sa oko 11 metara zatresao mrežu domaćeg tima.

Ni u nastavku se Kolubara nije predavala, a jedini gol za tim iz Lazarevca postigao je rezervista Matijević udarcem sa ivice kaznenog prostora smanji na 2:1.

Iako je delovalo da će Partizan rutinski privesti duel kraju, Kolubara je uspela da pripreti još nekoliko puta u završnici.

Crno-beli su se odbranili uspeli da ostvare trijumf na startu takmičenja u okviru Kupa Srbije.

Partizan u nedelju gostuje niškom Radničkom u domaćem prvenstvu, a trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i drugoplasirani Radnički.

Kolubara se nalazi u dobroj formi pošto posle šest odigranih mečeva ima pet pobeda, bez poraza i deli prvo mesto lige Beograd sa ekipom Grafičara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Leskovačke odbojkašice pobednice Kupa Srbije

Izvor: juGmedia, 27.Sep.2018, 12:33

Ženski odbojkaški klub „Leskovac 98“ pobednik je prvog stepena Kupa Srbije na teritoriji Nišavskog, Jablaničkog, Topličkog, Pirotskog i Zaječarskog okruga...Takmičilo se ukupno 15 seniorskih ženskih ekipa, a na putu do prvog mesta pobeđene su ekipe „Bor“, „Desetka“ iz Niša, „Timok“...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.