Partizan preslišan od Asvela

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "preslišan" od Asvela

Asvel je danas u polufinalu kupa koji se održava u francuskom gradu Nantu bio bolji od beogradskog Partizana.

Ekipa Petra Božića je predstavljena na sajtu Asvela kao "jedna od najvećih imena u evropskoj košarci" što Partizan i jeste, ali danas to nije izgledalo tako na terenu.

U prvom polufinalu turnira koji je održava u Nantu Limož je bio bolji sa 74:72 od Le Mana, a u drugom nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neizvesnosti pošto je Partizan ubedljivo poražen od Asvela.

U prvom poluvremenu izabranici Petra Božića su se donekle držali u igri, ono je završeno rezultatom 39:27 u korist Asvela, a onda je prednost Francuza samo rasla do kraja meča.

Partizan je postigao samo 26 poena poena u drugom delu, pa je rezultat na kraju bio 79:53 (15:26, 12:13, 13:19 i 13:21).

Crno-beli ni u jednoj četvrtini nisu prešli petnaest postignutih poena, izgubili su svaku četvrtinu, pa forma mladih igrača Partizana pred početak prvenstva brine Petra Božića i sve navijače Partizana.

Inače, na ovom turniru nije predviđen meč za treće mesto, pa se ekspedicija Partizana vraća za Beograd sa samo jednom odigranom utakmicom.

Naredni meč Partizan igra protiv Metalca u Valjevu u okviru prvog kola ABA lige. Meč je zakazan za petak.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UBEDLJIV PORAZ: Partizan bled u Nantu protiv Asvela

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2015

U drugom polufinalnom meču kupa u francuskom Nantu, Partizan je poražen od Asvela koji je slavio sa 79:53 (15:26, 12:13, 13:19 i 13:21).. . Počeo je domaćin silovito, već od prve deonice tim Petra božića je imao dvocifren zaostatak, koji je na poluvremunu iznosio 39.27.. Niša bolje po crno-bele...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.