Partizan pregovara sa Tonijem Mičelom

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pregovara sa Tonijem Mičelom

Da li to znači i rastanak crno-belih sa Frenkom Ribinsonom

Prethodna 2016. završila se dugačkom serijom pobeda, a nova 2017. mogla bi za Partizan da počne - pojačanjem! Crno-beli su, navodno, zainteresovani da angažuju Tonija Mičela, 27-godišnjeg košarkaša koji najbolje pokriva pozicije dva i tri.

Informer piše da se još ne zna da li bi dolazak Mičela značio automatski rastanak sa još jednim Amerikancem, Frenkom Robinsonom, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je utisak da se u dosadašnjem toku sezone on nije uklopio u planove Aleksandra Džikića ili bi, nije isključeno, dodatno pojačao klub iz Humske 1.

Polovinom novembra Mičel je potpisao ugovor sa Hapoel Elijatom, ali su crno-beli i te kako zainteresovani da ga dovedu. Inače, u novembru 2015. Toni je figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali je završio u Estudijantesu.



Toni Mičel je visok 198 centimetara, težak 98 kilograma, a u karijeri je osim malo poznatih američkih klubova igrao za Dinamo Sasari iz Italije, španski Estudijantes, ruski Krasni Oktobar, kineski Hebei. Najveći domet u karijeri mu je što je početkom marta 2014. potpisao kratkoročni ugovor sa Milvokijem (na deset dana).

Noseći dres Trenta u Italiji zaradio je status najkorisnije igrača tamošnje lige, potpo je u sezoni 2014/2015 beležio prosečno 20,1 poen, 5,6 skokov ai 2,8 asistencija po utakmici.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.