Partizan predstavio novog centra (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan predstavio novog centra (FOTO)

Foto: kkpartizan.rs

Uroš Luković novo je pojačanje Partizana.

Dvadesetsedmogodišnji centar je u prostorijama kluba stavio paraf na dvogodišnji ugovor.

Tokom prošle sezone, novi centar crno-belih je igrao za Kožuv, Kumanovo i potom MZT iz Skoplja sa kojim je osvojio prvenstvo i kup Makedonije.

Tokom sezone u ABA ligi, Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Luković je u proseku igrao 20,3 minuta i imao učinak od 10,1 poena i 6,6 skokova po meču.

Novim saigračima će se priključiti na početku priprema za novu sezonu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Definitivno - Partizan doveo šesto pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2016

Uroš Luković je potpisao ugovor sa Partizanom, potpisao je sajt crno-belih...Partizan od danas ima novo pojačanje na poziciji centra...U pitanju je Uroš Luković, momak koji je dovođen u vezu sa Partizanom i prethodnih sezona, posebno prethodne sezone kada je, ipak, završio u MZT-u...Sada je potpisao...

Nastavak na Sportske.net...

Partizanu stiže pojačanje iz Unikahe!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2016

Mladi košarkaš koji je rođen u Bačkoj Topoli uskoro će postati košarkaš Partizana...Kenan Karahodžić će postati novo pojačanje Partizana, javlja Mondo...20-godišnji košarkaš stiže iz Unikahe, potencijalni je reprezentativac BiH i igra na poziciji krilnog centra...Prošle sezone je igrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.