Partizan predstavio Davida Mangu

Izvor: Studio B, 15.Avg.2011, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan predstavio Davida Mangu

Šampion Srbije Partizan potpisao je trogodišnji ugovor sa Davidom Mangom, reprezentativcem Centralnoafričke Republike.

Levi vezni fudbaler je u Partizan došao iz nemačkog drugoligaša Minhena 1860. Manga je izjavio da je prezadovoljan prelaskom u Partizan o kome mu je pričao i sportski direktor bivšeg kluba Miroslav Stević.

"Partizan je veliki klub i daću sve od sebe da pomognem u osvajanju titule. Želja mi je da se sto pre integrišem u tim. Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Stević mi je objasnio da ću napredovati u klubu i da ću dobiti šansu da se dokažem", dodao je Manga koji je dobio dres sa brojem 17.

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić je rekao da "radi na tome" da ugovor potpiše i bivši kapiten Milan Smiljanić, kao i da postoji interesovanje za pojedine igrače. "Smiljanić je tu, radim na tome da ga što pre angažujem, ali nije bitno kad, bitno je da dođe. Rok za transfere ističe 31. avgusta, a dolaskom Smiljanića bićemo popunjeni na svim pozicijama", kazao je Krstajić.

Krstajić je dodao da će posle Smiljanića Partizan dovoditi nove igrače samo ako neko napusti klub.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.