Partizan predočio novi dokaz da je oštećen u derbiju

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 21:06

Partizan predočio novi dokaz da je oštećen u derbiju

Fudbalski klub Partizan ukazao je na još jednu situaciju sa minulog derbija za koju iz tog kluba tvrde da nije bila najbolje procenjena od strane sudije.

U pitanju je start Zvezdinog Korejca Im Bo Hvanga na Kaluluu u momentu kada je bio posleldnji igrač u odbrani, to je detalj iz drugog poluvremena.

Isprva se takav zaključak nije mogao izvesti jer se sve munjevito odigrali, ali "zamrznut" kadar koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je priložio Partizan uz objavu na svom Instagramu, govori suprotno.

Partizan je, uz kadar sporne situacije, postavio anketu za svoje pratioce, sa dva kratka pitanja:

Hvang je poslednji igrač obrane i Hvang nije poslednji igrač odbrane.

Ova objava crno-belih usledial je nedugo pošto su iz tabora Zvezde ukazali na situaciju u kojoj su oni oštećeni (prekršaj nad Đigom pred golom crno-belih), a i pre toga Partizan se takođe oglasio i pokrenuo polemiku o suđenju na večitom derbiju.

Crno-beli smatraju da su oštećeni zbog toga što je sudija Ilić neopravdao dodeli drugi žuti karton Ksanderu Severini, a negodovali su i zbog čudno postavljengo "živog zida" prilikom slobodnog udarca Kange.

Ilić je udaljio "zid" sa igračima Partizana na 11 metara od lopte, umesto propisanih devet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.